zomervakantie school
Schoolvakanties 2018.
Voor de juiste data raadpleeg de website van de school. Uw school kan dus eventueel een week voor bovenstaande week of een week erna ook nog gesloten zijn. Zomervakantie data zijn verplicht. De scholen zijn zeker gesloten en uw kinderen zijn vrij.
Simulatie persoonlijke lening
Schoolvakanties Nederland.
Let op: De bovenstaande data van de zomervakanties 2018 zijn de scholen verplicht om gesloten te zijn. De overige schoolvakantie-data gelden als adviesdata welke door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap voor deze vakanties slechts heeft aangegeven. Scholen mogen hier dus afwijken van de schoolvakanties 2018. Het ministerie adviseert om bij de school na te gaan op welke dagen deze gesloten is in verband met vakantie.
bureau kopen
Schoolvakanties Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Schoolvakanties. Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Wanneer zijn de schoolvakanties in mijn regio? Officiële feestdagen in Nederland. Schoolvakanties in mijn regio. Overzicht vakanties per schooljaar. Vrij van school op feestdagen. Aantal vakantiedagen onderwijs. Overheid stelt data schoolvakanties vast.
trend
Den Haag Schoolvakanties.
Want als de 2e week vóór de verplichte week ingezet wordt, duurt de periode tussen de mei en de zomervakantie voor basisschoolleerlingen te lang. Het voortgezet onderwijs kan de 2e week meivakantie niet na de verplichte week inzetten. Omdat in die week de eindexamens beginnen. Informeer altijd bij de school wanneer uw kind schoolvakantie heeft.
test

Contacteer ons

Zoeken naar zomervakantie school