Niuewjaar 2018: Gelukkig Nieuwjaarwense 2018, Grappige Wensen!

Nieuwjaar 2017:

Nieuwjaar 2017 gevierd einde van het jaar in de maand december met veel liefde en plezier. Alle burgers van Nederland zijn zeer verheugd om deel te nemen aan diverse wedstrijden, genieten van ‘s avonds laat feesten en nog veel meer te doen op Nieuwjaar 2017. Er is altijd een charme wanneer iemand wenst u Gelukkig Nieuwjaar 2017.

2017 Nieuwjaarsdag

Gelukkig Nieuwjaar 2017:

In de loop der tijden, hebben we gezien vele bronnen komen met de grappige Wensen van het Nieuwjaar, maar ze vaak niet de beste in alle bieden. Maar vandaag hebben we kregen de beste lijst van Funny Wensen van het Nieuwjaar 2017, zodat u ze kunt delen met je dierbaren via social media platforms. We hebben geconstateerd dat veel mensen actief zijn op social media sites zoals Facebook en WhatsApp en houden dat in het achterhoofd hebben we ook voorzien op de korte nieuwe jaar wensen Nieuwjaar 2017 voor hetzelfde.

Nieuwjaarswensen 2017:

Er zijn vele websites opsomming van de beste en grappige nieuwe jaar wensen nu en dan elke. Maar we hebben de mooiste van alle collecties van wensen voor 2017 Nieuwjaarsdag. Natuurlijk zijn deze wensen worden niet persoonlijk geschreven door ons, maar we hebben gekozen voor u vooral van de beste bronnen online beschikbaar. Hier zijn een aantal van hen:

Laten we voor het nieuwe jaar de lat zo hoog leggen

dat we er vlot onderdoor kunnen

Ik wens je een jaar,

zoals een lekkere kop koffie

of een goeie fles wijn,

want zo zou het het ganse jaar moeten zijn

Gelukkig Nieuwjaar 2017

Nieuwjaar 2017

van kerst tot nieuwjaar 2017

hebben we 14 dagen

voor het bedenken

van goede voornemens en

de rest van het jaar voor excuses

beste wensen en geniet volop

 

Ik wens je in 2017 veel vrijheid, vrije tijd en natuurlijk vrijen op z’n tijd!

 

Het inchecken van vlucht 2017 is aangekondigd. Uw tussenlandingen zijn: geluk, gezondheid, liefde en vriendschap. De vlucht duurt 12 maanden. Na landing gelieve om 24u je naar gate 31 te begeven. Goede reis, een gelukkig Nieuwjaar 2017!

 

Tuut Tuut, je taxi staat voor de deur.

 

Ritduur: 365 dagen, bagage: zak vol memories en tas met voornemens, bestemming: een gezond Gelukkig Nieuwjaar 2017!

 

Bij deze wens ik u een geweldig nieuw jaar. Ik hoop dat Kerstmis fantastisch was, en nu ik toch bezig ben wens ik je een vrolijk paasfeest toe.

 

Grappige Nieuwjaarswensen 2017:

Hier is wat meer verzameling Nieuwjaar wensen voor 2017 die zeker kan worden gebruikt om vooruit op WhatsApp en andere sociale media platformen. Er zijn vele andere sociale media platformen van waaruit u gemakkelijk de meeste kunnen maken door het sturen van de korte nieuwjaarswens aan uw dierbaren. Neem een ​​kijkje op de Niuewjaar 2017 Wensen voor WhatsApp:

Gelukkig Nieuwjaar 2017

 

Een druppeltje dreft tussen piemel en pruim, geeft je een liefdevol jaar en een bakkes vol schuim. Gelukkig nieuwjaar!

 

Ik wens jou ook voor het Nieuwjaar 2017

12 maanden zonder ziekte

52′ weken zonder stress

365′ dagen van geluk

8760′ uren zonder ruzie

525600′ minuten vrede

31536000′ seconde liefde

 

Voor het nieuwe jaar wens ik je het beste toe. Geluk, liefde bla bla bla. allemaal bullshit!! Weg met die onzin!! Ik wens je ongelofelijke wip-partijen, onvergetelijke orgasmes en duizenden van zulke nachten. Dat je maar voor de helft hoeft te werken maar het dubbele verdient en dat je de staatsloterij wint. Als je dit naar 10 personen doorstuurt gebeurt er geen ruk maar je zult op zijn minst iemand laten glimlachen. De beste wensen.

 

Goe gezopen, goe gefret, ze hebben me juist terug recht gezet. Ik geraak nooit op tijd tot daar, daarom nu al… Een gelukkig Nieuwjaar 2017

 

Als op kerstavond

een dikke man jou meeneemt,

wees dan gerust.

ik heb jou gevraagd als kerstgeschenk!

 

Prettig Kerstfeest

een nieuw jaar

staat voor de deur

met wat last

van ochtendhumeur

lees ik jullie kaartje

en wens ik jullie

gezondheid en geluk

met een heel lang staartje

 

Politie heeft een lijk gevonden, geen hersens, kleine penis en een bierbuik. Laat vlug iets weten, ben ongerust. als je nog moest leven, een gelukkig Niuewjaar 2017!!!

 

Uw advertentie staat nu al 9 jaar op onze site zonder 1 reactie, vind u het goed dat we het in 2016 eens proberen zonder foto ? Gelukkig Nieuwjaar 2017!

 

Straks ben ik waarschijnlijk te zat, morgen lig ik de hele dag plat met mijn maag en darmen door elkaar. Daarom wens ik je nu al een gelukkig nieuwjaar 2017!!!

 

Luier de lui, ik ben in een goede bui.. Plopperde plop,onze vriendschap daar fleur ik van op… Klusser de klus,speciaal voor u een dikke kus… Gelukkig Nieuwjaar 2017

 

Wij hopen dat u heb genoeg informatie over de wensen en de groeten van onze blog en nu kun je vooruit te kijken naar de andere feestdagen. Als u wilt een lange vakantie te plannen en hebben plezier met uw dierbaren, raden wij u aan om meer van Feestdagen 2017 van hier te controleren. Dit zal zeker geven u een compleet beeld over de feestdagen in 2017 en u kunt uw reis dienovereenkomstig plannen.

inkomende zoekopdrachten:

Nieuwjaar 2017

Gelukkig Nieuwjaar 2017

Grappige Wensen!

Nieuwjaarsdag 2017

2017 Nieuwjaar

2017 Nieuwjaarsdag

 

Author: Douglas Souza

19 thoughts on “Niuewjaar 2018: Gelukkig Nieuwjaarwense 2018, Grappige Wensen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *